Олаф-Драугр
ID: 000DD9D9
Драугр Skyrim
LevelIcon 7-45

Health-icon 210-1400 MagickaIcon 0-10 StaminaIcon 260-700

Душа Рівнева (Звичайна чи більше)
Олаф-Драугр (ориг. "Olaf One-Eye")драугр в грі The Elder Scrolls V: Skyrim.

Біографія Редагувати

Олаф Одноокий є одним з національних героїв Скайріму, в житті - Верховний король. Зараз його дух спочиває в Совнгарді. Відомий тим, що заманив дракона Нумінекса в Межі дракона, про це нам розповідає книга "Олаф і Дракон", але ставлення до нього в народі двояке: В Соліт'юді навіть є традиція підпалювання його опудала.

Битва з драконом Редагувати

Редагувати

Олаф Одноокий
Ref ID: 00029C1B Base ID: 000F1A4A
Олоф-Одноокий-Совнградський
ManIcon
Базова інформація
Рівень 30
Здоров'я 388
Мана 50
Запас сил 147
Раса Норд
Квест "Піклуючись про вогонь"

Поява Редагувати

Олаф Одноокий з'являється в квесті Колегії Бардів "Піклуючись про вогонь", там він виконує роль головного воєначальника-Драугра, і нам потрібно буде його знищити. Також можливо його зустріти в залі доблесті в Соліт'юді, під час проходження основного сюжету. На жаль поговорити з ним не можна ніяк. Якщо пройти квест "Піклуючись про вогонь" і звільнити Свакніра (якого після цього можна зустріти в Совнгарді), Олаф подякує Довакіну, але всеодно не долюблює барда.

Факти Редагувати

  • В формі Драугра-головного воєначальника нашого Олафа звати "Король Олоф Одноокий". Також можливо що він отримує таке ім'я під час гри на високих рівнях (39+).
  • Король Олаф являється єдиним драугром що насправді розмовляє.
  • Після того, як Довакін переможе Олафа у Спочинку мерців, якщо він знову зазирне туди, то замість Одноокого там буде випадковий рівневий  драугр.