• Hedera helix
    Hedera helix закрив цю тему, тому що:
    Обережно, двері закриваються!
    22:01, липня 3, 2017

    Привіт! У нас тут розгорілась шалена дискусія про те, скільки наборів карт є у TES: Legends. Нам потрібна думка (а краще — скріншоти) користувача, який точно грає, і достеменно знає, як там насправді. Та і статті б не завадили. =) Ми тут вже тренуємося. Чекаю на відповідь!

      Loading editor
    • Набори карт

      Привіт! Є три набори. Базовий набір — це те, що було у гравців і штучного інтелекту з самого початку. До заохочувального набору належать щомісячні карти та Колекція божевільного Князя. Із першим DLC з’явився набір «Dark Brotherhood». Цікаво, що колоди штучних інтелектів вже оновили з додаванням нових карт.

        Loading editor
    • Отже, можна вважати, що наступне DLC додасть нам ще набір карт?

        Loading editor
    • Такий варіант цілком імовірний. Поживемо — побачимо.

      Я гадаю, цілком можна вшкварити статтю про набори карт з цим скріншотом. Але як її назвати?

        Loading editor
    • Закономірність така: карти, DLC називаємо англійською. Всі інші терміни про гру — українською.

        Loading editor
    • Треба ще створити категорію з наборами карт, але я не знаю, що написати в описі. Давай я створю її, а ти відредагуєш і додаси опис?

        Loading editor
    • Дякую за допомогу. =) Цю тему закривати?

        Loading editor
    • Через два тижні виходить Heroes of Skyrim. Залишимо на цей випадок. :)

        Loading editor
    • Heroes of Skyrim icon А ось і новий набір. 154 карти, і це тільки в колекції, а ще ж фішки. Причому, із нових було додано рівно десять двокольрових карт, і всі, як одна, є діями. Крики, до речі, теж дії.

      Буде весело.

        Loading editor
    • Тааа, дійсно, а яку я чекала картиночку для доповнення з тематикою Скайріму. Я додам її до шаблону, як тільки зможу розібратися з проблемами. Схоже, #switch не обробляє те, що я йому хочу запропонувати. Ще якби знати, чому, і що саме йому не подобається... Якщо з Legendsicon я знаю, як можна вчинити інакше, то з автокатегоризацією доведеться шукати нових рішень.

      А тепер можна закривати? =)

        Loading editor
    • Ну гаразд, я закрию. :)

        Loading editor
Мені подобається це повідомлення!
Вам сподобалось це повідомлення!
Подивитися, хто додав "Мені подобається" до цього повідомлення