Атромант-експерт — недоступна карта істоти, яка належить до атрибуту Legends Intelligence icon Інтелект. Була картою-новачком.

ОписРедагувати

Після того, як минає 6-7 ходів дуелі, настає час "важкої артилерії". Атромант-експерт — одна з таких страшних для опонента карт. Її здібність виклику — робити по одному Вогняному атронаху на кожній лінії. Ця фішка, в свою чергу, має параметри 5/3 і Breakthrough icon Прорив, тому здатна суттєво змінити хід матчу, а дві таких — і поготів. За наявності таких бійців вже неважливо, що сама Атромант-експерт всього 3/3 за цілих 10 мани. З іншого боку, один Вогняний атронах коштує 4 мани, тобто, за двох треба платити 8, і ще 2 має оплатити саму бретонку.

Ця карта має наступний набір аудіо: під час виклику "Can you handle us both?" (Можеш керувати нами обома?), "This will stop you." (Це тебе зупинить.); під час атаки "You're no match for me." (Ти мені не рівня.), "This is going to be messy." (Це стає скрутою.), "Oblivion awaits you!" (Облівіон чекає на тебе!).

ПокращенняРедагувати

Expert Atromancer стара версія

Вигляд карти у 2016-му році.

Коли розробкою The Elder Scrolls: Legends займалась студія Dire Wolf Digital, у цій грі була механіка тренування карт-новачків. У той час кожні десять рівнів покращувалась легендарна карта, і на 40-му рівні профілю гравця Атромант-експерт ставав Верховним атромантом. У цієї карти все те ж саме, крім одного "але": додається здібність «Коли ви викликаєте істоту, нанесіть опоненту 2 пошкодження».

Зміни у патчахРедагувати

У версії 1.66.1 (23 серпня 2017-го) вартість обох Верховного та Експерта атромантів було збільшено з 9 до 10.

Після зміни розробника на Sparkypants Studio, по-перше, механіка тренування була повністю усунута, по-друге, і до того не надто поширений Атромант-експерт перестав входити до будь-яких колод. Як наслідок: у новому клієнті взагалі не можна зустріти цю карту.

ІлюстраціяРедагувати

Ілюстрацію до цієї карти було створено у студії NUARE. На своєму сайті художники щедро поділилися зображеннями саме Атроманта-експерта. Там можна переглянути версію, яка увійшла у гру — із блакитними дугами на полум’ї, версію з жовтогарячими вогнями, а також побачити, що на ескізах жінка була намальована без каптура.