Убивці мисливців — карта істоти, що належить до атрибуту Legends Strength icon Сила. Була додана DLC Повернення до Механічного міста.

ОписРедагувати

Механіка битви була вперше впроваджена у Heroes of Skyrim, де було дві карти з такою здібністю, а Повернення до Механічного міста містить ще дві карти з нею. Убивці мисливців підтримують ту традицію, що битися повинні істоти Legends Strength icon Сили. Та, на відміну від інших представників цього атрибуту, Убивці мисливців мають величину здоров’я більшу за силу. Це пов’язано з тим, що битися їм доводиться двічі, чого не робить жодна інша карта з такою механікою. Важливо пам’ятати, що Убивці мисливців нападатимуть на різних істот, тому не вийде розіграшем лише цієї карти усунути ворожого здорованя.

З іншого боку, 3/4 за 6 одиниць мани — якось замало. Можливо, саме через це Убивці мисливців — не надто популярна карта. Хоча, після виходу Домів Морровінду і появи ключового слова Rally icon Згуртування з’явилась можливість посилити їх задовго до виходу на поле бою. А ще завжди допоможе Застава Північного вітру та Капітан орчого клану.

Убивці мисливців перше з’явились у Clockwork City — DLC до The Elder Scrolls Online. Це були Позитрокс та Негатрікс — боси у груповому підземеллі Зал вигадництва. Імовірно, через те, що їх там двоє, карта Убивці мисливців має "подвійну" здібність.

ОтриманняРедагувати

Цю карту (а, точніше, три її копії) гравець отримає після перемоги над ШІ Фактотум-титан у бою "Шахта Соле" у 5-му епізоді під назвою "Глибини горнила".

Зміни у патчахРедагувати

У патчі 2.15 від 30 жовтня 2019-го року вартість розіграшу цієї карти була зменшена з 7 до 6. Коментар розробників був таким:

Зараз є більше способів підсилити істот у вашій руці, і ми хочемо, щоб гравці мали доступ до істот, яких варто підсилити. Їх вже чимало в інших атрибутах, і ми думаємо, що знизивши вартість Убивців мисливців, вона представить себе як життєздатну альтернативу у Сили.

Преміальна версіяРедагувати

На преміальній карті від тіла дальнього фабриканта вгору спрямовані електричні розряди, які у швидкому ритмі мерехтять. Вони утворюють ледве видиме "поле", по якому зліва направо пробігають блакитні хвилі "енергії". Це "поле" оповиває обох фабрикантів.