Залякування — карта дії, що належить до атрибуту Legends Strength icon Сила.

ОписРедагувати

Навіщо воювати з ворожими охоронцями, якщо можна їх оминути? Саме для такої тактики придумали «Залякування». Ціна у всього лише 1 дозволяє розіграти у той же хід ще щось. Дія карти вважається втратою ключового слова Охоронець, ефект від її впливу так і називається — "Заляканий". Ця дія не потребує вибору цілі, що означає, що вона впливає на Наагліва, Залізного атронаха, та інших істот, які не можуть бути ціллю для дій.

Такі особливості пасують найшвидшим агресивним колодам, які наносять пряму шкоду опоненту, особливо якщо це колода з лише одним атрибутом Legends Strength icon Сила. Однак, навіть у них навряд чи знадобиться покласти більше двох копій цієї дії. Є сила-силенна колод у штучного інтелекту, які містять цю карту. А от у гравців-людей вона не надто популярна, частіше зустрічаються інші, що використовують той самий принцип: предмет Щитолом та істота Жахливий кланфір.

ОтриманняРедагувати

Цю карту можна отримати випадково під час матчу стандартними для дій способами:

Зміни у патчахРедагувати

У патчі 1.59.3, який надійшов 29 вересня 2016 року (період відкритої бети), було змінено рідкість багатьох карт. У випадку Залякування, це була зміна зі звичайної на рідкісну.

Преміальна версіяРедагувати

На преміальній версії карти у чоловіка розвівається одяг та волосся. Періодично спалахують блискавки біля очей, а потім ланцюжок і сам кулон на грудях.