Святилище Наміри — Legends Neutral icon нейтральна карта підтримки. Доступна у Колекції Забутого героя.

ОписРедагувати

Буває так, що ситуація на полі бою дуже динамічна, і за один хід гравець розігрує декілька карт. (Особливо на пізній стадії матчу, якщо у колоді переважають дешеві карти.) Тоді звідкись треба брати нові, бо надходження лише однієї на початку кожного ходу не задовольняє потребу у них. Святилище Наміри чудово справляється з цим завданням, а дві чи три його копії на полі бою справляються ще краще. Ця карта працює наступним чином: якщо під час свого ходу гравець розіграв чотири (і більше) карти, то у його кінці тягне одну з колоди; або дві чи три у випадку, якщо має відповідно два чи три Святилища Наміри у грі. Щоб це сталося, треба розіграти багато карт за один хід, для чого вони мають бути дешевими (або зі зниженою ціною), чи у гравця має бути багатецько мани. Таким чином, Святилище Наміри підтримує доволі специфічні колоди, і не є дуже поширеною картою.

Під час розіграшу цієї підтримки може пролунати один з двох аудіофайлів: "Praise to Namira, whose sphere is the ancient darkness." (Хвала Намірі, чия сфера — прадавня темрява.), це часткова цитата опису Княгині у Книзі даедра. Другий файл — частина першого, там лунає "Praise to Namira." Наміра — Даедрична Княгиня, асоційована з бридкими й огидними речами, такими як кажани чи проказа.

Зміни у патчахРедагувати

Раніше Святилище Наміри вимагало лише трьох карт, розіграних за хід, що спричинило популярність швидких колод, заснованих на витяганні карт цією підтримкою. Тому у патчі 2.11 (27-ме червня 2019-го, вихід Місяців Ельсвейру) ефект карти було змінено з трьох на чотири розіграні за один хід карти.

Преміальна версіяРедагувати

На фольгованій карті чари малинового кольору святяться, мерехтять і палають, рухаючись до гуманоїда, та від його спини.