«Закінчились карти» — достеменно найрідкісніша карта у грі. Недарма у неї легендарна рідкість. Зустріти її можна хіба що на Арені, так як там гравці мають по 30 карт. Нейтральність вказує, що вона може міститись у будь-якій колоді Але… вона в них не міститься.

Це така собі "підложка" під всіма картами колоди. Як не дивно, вона сигналізує про те, що тих карт у ній вже немає. Жодних.

Out of Cards in game

Розіграш дії "Закінчились карти" у журналі подій матчу. Клацніть для збільшення.

Це єдина карта, яка розігрується автоматично, незалежно від волі обох гравців. Формально, як свідчить підпис у ігровому записі подій матчу, її "створює" той гравець, у якого колода ще не вичерпалась. При розіграші крайня руна руйнується. Це означає, що кількість здоров’я гравця зменшується настільки, стільки треба для руйнування цієї руни. Тобто, раптом при закінченні колоди у гравця було 26+ очок здоров’я (байдуже, скільки саме); і 5 цілих рун… То після активації цієї дії у нього стане 4 руни та 25 здоров’я. За словами BradfordLee, після того, як у гравця вже не залишається рун, він програє гру при розіграші цієї дії.[1]

  1. Interviewing Legends: BradfordLee