Усамітнений велетень — карта-новачок, що належить до атрибуту Legends Strength icon Сила. Покращується на 20-му рівні.

Опис Редагувати

Усі велетні — чималенькі сильні істоти, і, відповідно, дорогі. Одному із них випало бути картою-новачком, яка буде тренуватись на 20-му рівні, тому що має легендарну рідкість.

Усамітнений велетень є істотою 8/8, за яку треба оплатити 8 мани — нічого дивного. У нього є здібність Breakthrough icon Прорив, яка дуже пасує його великому значенню сили. Є багато інших істот з Breakthrough icon Проривом, які так само мають чималий показник атаки, але коштують дешевше. Імовірно, через це Усамітненого велетня гравці не дуже полюбляють. Втім, одна його копія входить до колоди "Воїни Хаммерфеллу".

Покращення Редагувати

На кожному з "десятих" рівнів тренується не просто карта-новачок, а ті із них, які мають легендарну рідкість. На 20-му рівні настає черга Усамітненого велетня. Він, по-перше, набуває Охоронця, щоб його велике значення здоров'я теж мало корисне застосування. По-друге, у нього з'являється здібність виклику: гравець тягне карту. Вартість розіграшу і параметри не змінюються. Отримана істота називається Невсипущий велетень, і її можна вважати відносно поширеною у різних колодах.